Onze showroom

Altijd welkom voor een testrit
DE KLANT CENTRAAL

Onze ruime showroom lieten we op maat van Peugeot ontwerpen en is absoluut een bezoekje waard! Begin 2019 kreeg niet alleen de toonzaal, maar ook de buitengevel van het gebouw een heuse facelift. De toonzaal is nu maar liefst dubbel zo groot en geeft ons de kans alle Peugeot modellen tentoon te stellen. Hierdoor is Gabo Bielen een belangrijke speler voor Peugeot in Limburg.

Wij verwelkomen iedereen, zowel particulieren als zakelijke klanten, en bieden u de mogelijkheid om een testrit te maken. Wij zorgen voor een warm onthaal, de klant staat bij ons centraal.

CONTACTDe showroom is vanaf 1/12/2020 terug geopend met de nodige veiligheidsmaatregelen. Maak nu uw afspraak via info@gabobielen.be of gebruik het contactformulier.

De dienst na verkoop is geopend, enkel de klantenwachtzone is gesloten. Wij vragen u dan ook om de tijd bij het brengen en/of afhalen van uw wagen te beperken. U kan steeds een wandeling of fietstocht maken in de buurt tijdens de herstelling van uw wagen. Fietsen zijn beschikbaar in onze vestiging.